Previous
Next

D/DOCK Redesigned Google’s Amsterdam Office, And It’s Better Than Where Anyone Else Works

GOOGLE

The garage where founders Larry Page and Sergey Brin started Google was the inspiration for them commissioning D/DOCK to re-design their Amsterdam office. Quirky elements throughout the office illustrate this era, from graffiti walls and cardboard box lights to the exposed ceilings and container wall in the 70-seater auditorium. Sustainability played a vital role in the restyling of the office, as existing furniture, individual work places, and parts of the micro-kitchens were offered a second life after refurbishment. The SLAMXHYPE offices are pretty great, but Google spaces are on another level.

RELATED: DETAILS HAVE LEAKED ABOUT THE LG GOOGLE SMART WATCH, MOSTLY THAT IT’S LESS NERDY THAN GOOGLE GLASSES